Erdőkövesd

Kezdőlap > További cikkek

Bursa Hungarica 2013

Hallgatók

Erdőkövesd Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve a 2012/2013. tanév második és a 2013/2014. tanév első félévére ezúton kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára. A pályázók a pályázatukat az alábbiakban letölthető űrlapokon kötelesek benyújtani.

Illetékes ügyintéző: Forgó Márta

Falunap 2012

Szent Korona

A falu templomának védőszentje, Szent István király ünnepén találkoztak újra az Erdőkövesdiek. A búcsúi szentmisét követően a Kanada-ház udvarán először Gombás Dezsőné polgármester asszony, majd Demeter András, a Heves Megyei Kormányhivatal igazgatója köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően folytatódott a szórakozás kicsiknek, nagyoknak.

Köszönjük mindenkinek, aki munkájával, adományával hozzájárult a rendezvény színvonalas lebonyolításához. Jó volt együtt lenni ezen a szép, verőfényes napon.

A képeken látható a sikeres rendezvény, valamint olvasni lehet róla a heol.hu cikkében. A Szent István Rádió is közölt riportot az eseményről.

Képek1  Képek2

Fotókiállítás

Czenthe Huba fotóiból nyílt kiállítás a Művelődési Házban. Erdőkövesd jelene és múltja látható a képeken. A szép fotók nemcsak most voltak láthatók, hanem később is meg lehet tekinteni, mert a fotókat megkapta a falu Czenthe Hubától. Köszönjük a felajánlást.

Képek

Makett Show

Érmek

Először került megrendezésre Erdőkövesden több makett klub részvételével a makett kiállítás. 300 makettet tekinthettek meg az érdeklődők. A gyermekek nagy örömükre maketteket készíthettek; annak különösen örültek, hogy az elkészült repülőkkel ezentúl otthon is játszhatnak. Köszönjük a szervezőknek és makett kluboknak ezt a színvonalas rendezvényt.

Képek1  Képek2

II. Erdőkövesd Challenge

Érmek

Ebben az évben augusztus 17-én került sor a II. Erdőkövesd Challenge lebonyolítására. A versenyre most is nagyon sok csapat nevezett. Most a 12 év alatti gyerekek kísérőikkel indultak a rövidebb távnak. A nagyoknak hosszabb távot kellett megtenni a dombvidéken. Nagy sikert aratott a résztvevők körében a katasztrófavédelmisek ügyességi feladata és hogy a közlekedési szabályok tudásából rendőrök kérdezték a gyermekeket.

A rendezvény ötletgazdája és megszervezője, Bíró Zoltán és Ködmön István ezúton is köszöni minden segítőnek és támogatónak a segítséget, mellyel hozzájárultak a nap sikeréhez.

Erdőkövesd Önkormányzata gratulál a versenyzőknek és természetesen a szervezőknek is. Reméljük, jövőre veletek ugyanitt!

Köszönjük a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak és az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrsének a közreműködést.

Képek1  Képek2