Erdőkövesd

Kezdőlap > További cikkek

Rendezvények Erdőkövesden

Erdőkövesden 2012. augusztus 17-20. között minden korosztály részére található olyan program, amelyen szívesen részt vesz, olyan érdekesség, amelyet érdemes megnézni.

A lebonyolítást kérjük, segítse ötletével, munkájával, adományával, melyeket előre is köszönünk.

A rendezvényekre mindenkit nagy szeretettel hívunk és várunk!

Programok  Makett Show

Felhívás!

Teszedd-logó

A magyar kormányzat civil szervezetek összefogásával ebben az évben is megszervezi a hulladékgyűjtési akciót 2012. június 2-án (szombat). A "Teszedd 2012 - Önkéntesen a tiszta Magyarországért" célja, hogy a lehető legtöbb szeméttől megszabadítsuk a környezetünket és ezzel az egész országot egyetlen nap alatt.

Erdőkövesd is részt vesz az akcióban!
Indulás 8 órakor a művelődési háztól.

Várjuk a lakosság részvételét! Vegyük fel újra a kesztyűt!

2012 március 15.

Faliújság

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak. A világnak nincsen semmiféle értelme számodra hazád nélkül. (...) Csak adjál azt, ami legjobb életedben. Ez a legfelsőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."
(Márai Sándor)

Az 1848-as forradalom és szabadságharc 148. évfordulójának megünneplésére gyűlt össze Erdőkövesd. Ünnepi beszédet mondott Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke. Az ünnepi műsor az óvodások, az általános iskola tanulói, az erdőkövesdi nőikar és a férfikórus színvonalas előadása volt. Verset mondott Nagy Antalné és Tajti Dániel. A megemlékezés részeként a hősök emlékére a szenttamási sáncokon hősi halált halt báró Orczy István emléktáblájánál koszorút helyeztünk el. Az ezután következő szentmisét az elhunyt hősökért ajánlottuk fel.

Képek1  Képek2 

Asztalitenisz verseny 2012

Ezen a télen is elkezdődött az asztaliteniszezés a kultúrházban. Minden korosztály szívesen töltötte sportolással a hosszú téli estéket. Örültünk, hogy a környékbeli településekről is jöttek érdeklődők. A felkészülés megkoronázásaként amatőr asztalitenisz versenyen mérhették össze a tudásukat az érdeklődők. Nagyon jó hangulatban telt el az egész napos rendezvény. Első helyezést ért el a versenyen Józsa Mihály (Andornaktálya), második lett Kladiva István (Pétervására), harmadikként Kívés Boldizsár (Váraszó) végzett. A fiatalabb korosztály győzteseit díjazta az "Erdőkövesdért" Közalapítvány, hogy ezzel is hozzájáruljon a fiatalok amatőr sportjának támogatásához. Első helyezést ért el a versenyen Ködmön Máté, második lett Danó Tamás, harmadikként Balogh Gergő végzett. Az érmeket átadta Gombás Dezsőné polgármester asszony és Pálfi Zoltán alpolgármester. Gratulálunk a nyerteseknek, és további jó sportolást kívánunk.

Képek1  Képek2

Sakkverseny 2012

2012 januárjában megrendezésre került a Dulai Gusztáv Emlékverseny. Nagy örömünkre ebben az évben sok 14 éven aluli versenyző nevezett, így fiatal és felnőtt korosztályban is hirdettünk nyertest. Az ifjúsági kategória érmesei: 1. Bódi Ádám, 2. Radics Erik, 3. Kovács Richárd. A felnőtt kategória érmesei: 1. Kladiva István, 2. Domány Mihály, 3. Szegedi Zoltán. Az "Erdőkövesdért" Közalapítvány minden nevezettet jutalmazott. Gratulálunk a versenyzőknek, és sok sikert kívánunk a további versenyzésükhöz!

Képek