Erdőkövesd

Kezdőlap > További cikkek

Helyi önkormányzati képviselők választása 2010

Erdőkövesd Község Önkormányzata vagyoni és pénzügyi helyzetéről, valamint a választási ciklusban keletkezett, a későbbi éveket terhelő pénzügyi determinációkról, kötelezettségekről Hirdetmény Bővebben

Falunap 2010

Az idén szeptember 18-án volt a falunap.

Képek

2010 március 15.

Képek

Mikulásvárás az erdőkövesdi óvodában és iskolában - 2009

"Kipp-kopp kopogás
Itt van, itt a Mikulás"

Képek

Falunap 2009

Az idén szeptember 19-én lett megrendezve a falunap.

Képek

Tanévkezdési támogatás

Erdőkövesd önkormányzatának képviselőtestülete a 2008/2009 tanévre tanévkezdési támogatást nyújt a diákoknak az alábbiak szerint:

  1. Az általános iskolás tanulók részére a tankönyvek árát a képviselőtestület teljes mértékben átvállalja.
  2. A középiskolás tanulók egyszeri, 9000 Ft/fő összegű támogatást kapnak, iskolalátogatási igazolás leadása mellett.
  3. Felsőfokú oktatási intézményben tanulók egyszeri, 13000 Ft/fő összegű támogatásban részesülnek, iskolalátogatási igazolás leadása mellett.

Új vezető az iskolában

A pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola erdőkövesdi tagiskolájának 2008 szeptember 1-től új vezetője van Nagyné Kovács Krisztina személyében, miután az eddigi vezető, Király Gáborné nyugdíjba ment. Az iskola tanítónője Murányi Kitti.

Király Gábornénak ezúton is köszönetünket fejezzük ki a település minden lakosa nevében a több évtizedes eredményes, odaadó munkájáért. Jó egészséget, békés, boldog nyugdíjas éveket kíván

Erdőkövesd Önkormányzata

Új helyre költözött a községi könyvtár

A művelődési házban új helyiségbe költözött a községi könyvtár, ahol mostantól internetezni is lehet. A teremben jelenleg egy számítógép működik, de megfelelő pályázati lehetőség esetén a géppark és a szolgáltatások is bővülhetnek.

A Bródy Sándor Megyei Könyvtár által biztosított mozgókönyvtári szolgáltatásnak köszönhetően a könyvállomány negyedévenként cserélődik, így mindig friss anyag áll a művelődni vágyók rendelkezésére.

Az új nyitvatartás: minden munkanap 8-15 óráig.