Betűméret növelése Betűméret csökkentése

Kezdőlap > Vendégkönyv

Vendégkönyv

Nagyon nagy örömömre szolgált, hogy megtaláltam a honlapot és láthatom ezen szívemnek nagyon kedves kis falut.Édesapám Árvai János ott született/Árvai Károly és Telek Mária második gyereke/ Gyerekkoromban sokat nyaraltam,teleltem nagyanyáméknál. Még a mai napig is is hallom a reggeli kihajtás kolompjait és érzem azokat a jó illatokat, a Szent István napi búcsú hangulatát, amikor összejött az egész család.Sajnos édesapám halálával megszűnt ez a kapcsolat.Azóta egy párszor már átautóztam a falun,jártam a temetőben, de sajnos csak fájdalmat okozott, hogy nincs már gyökerem ebben a faluban.Ezért csak a szép emlékek fűznek ide, amíg élek.
Még egyszer nagyon sok szeretettel köszöntöm Erdőkövesd apraját és nagyját és azokat is, akik talán még emlékeznek ránk.Külön köszöntöm a még élő rokonaimat is, akiket annak ellenére is szeretek, hogy számomra érthetetlen okból megszakították velem minden kapcsolatot!

Kedves Zita Gratulálok a Polgármesteri székedhez!
Tudom a Településed lakói nagyon jól döntöttek, jó kezekbe adták a karmesteri pálcát!:)
Munkádhoz sok erőt és sikerekben gazdag éveket kívánok szeretettel!:)
Csizmadia Gizi

Nagyon örülök, hogy kezd éledezni a vendégoldalunk.
Szeretném, ha mi erdőkövesdiek többet tudnánk találkozni egymással. Ezzel a céllal rendeztük meg az első ERDŐKÖVESDIEK TALÁLKOZÓJÁT is. Természetesen hagyományteremtő céllal tettük.
Köszönöm az itthon élők, a képviselő testület valamint a magam nevében mindazoknak a részvételét, akik elfogadták a meghívásunkat.
Köszönöm a sok-sok jókivánságot,ami telefonon és táviratban érkezett.
Köszönöm a támogatásokat, ami nélkül a rendezvényt nem tudtuk volna megrendezni. A támogatás minden lehetséges formája megjelent ezen a szép napon, de előtte is.

- munkában,
- színpadi fellépésekben,
- anyagi és egyéb támogatásokban.

Köszönet minden közreműködőnek!
Az ERDŐKÖVESDIEK TALÁLKOZÓJÁT 2012 augusztus 20-án ismét megrendezzük.
SZERETETTEL VÁRUNK MINDEKIT, aki Erdőkövesdhez kötődik rokoni szálakkal, munkával, baráti kapcsolatokkal.

Gombásné Szekeres Zita
polgármester

Büszke vagyok az én kis gyermekkori falumra! Akik ide látogatnak, nem bánják meg, mert itt az emberek jóindulatúak, vendégszeretőek, közvetlenek, és hangulatos kis településen találják magukat! Én és családom mai napig jól érezzük magunkat, ha -sajnos csak havonta egyszer- Budapestről hazalátogatunk, megpihenünk és kikapcsolunk a nagyváros zajától!

Köszönjük a meghívást, a részvételünkre számíthat. Ha tudunk segíteni valamiben, állunk elébe!

Soha nem hallottam Erdőkövesdről, mígnem a Katolikus rádióban ment egy nagyszerű riport 2009.02.01-én, ahol a falu egyik kiváló lakója ismertette az ottani látnivalókat és a mindennapi életről is mesélt, ami manapság egy városlakónak majdnem elképzelhetetlen. Nagy kedvet csinált a riport, hogy Erdőkövesdre látogassunk a családdal, remélem ebben az évben meg tudjuk valósítani ezt a kirándulást. Biztosan szép lenne.
Sok kitartást az erdőkövesdieknek!
Magyar István

Büszke érzés tölt el Erdőkövesddel kapcsolatban! Egyrészt, mert apám itt született, másrészt pedig azért, mert 20 év alatt rengeteget fejlődött. Rég jártam Kövesden, de a képgaléria önmagáért beszél! További sok sikert kívánok Erdőkövesdnek és lakosságának! Nagy szeretettel, Lénárt Ildikó